Комунальна установа
Іванківської селищної ради

''Трудовий архів''

Київська область

a

Звіт

Підсумки роботи архіву за 2011 рік


За станом на 01.01.2012 на території Іванківського району функціонує один Трудовий архів, який створений при районній  раді. Він має статус юридичної особи.
У  Трудовому  архіві  працює  3  штатних  працівника.
Трудовий архів знаходиться в одному приміщенні з архівним відділом Іванківської райдержадміністрації і має спільне архівосховище.
Трудовий  архів  зберігає 4166 одиниць зберігання  з  особового  складу
У 2011 році значно збільшено обсяг збереження документів з особового складу підприємств, установ, організацій, що ліквідувалися. У поточному році прийнято на збереження і використання документи від:

  • споживчого товариства «Найс»;
  • споживчого товариства «Любава»;
  • приватного товариства «Іванківський Агротехсервіс» документи Чорнобильського ремонтно-транспортного підприємства Чорнобильське РАПО;
  • ДБПК «Атомспецбуд» за 2000-2003 рр.

Ще дві організації повідомили про свою ліквідацію. Розпочата робота про укладання договору щодо прийняття-передавання  на зберігання документів.
Підвищення кваліфікації працівників архіву здійснюється шляхом самоосвіти, обміном досвіду.
Директор архіву у листопаді 2011 року пройшла курси підвищення кваліфікації при Державному архіві Київської області. Регулярну методичну та практичну допомогу працівники Трудового архіву отримують від начальника архівного відділу Іванківської райдержадміністрації Костюченко В.М.
Розгляд звернень громадян, запитів установ здійснюються кваліфіковано та оперативно таким чином задовольняються їх соціально-правові законні інтереси. Протягом  2011  року  Трудовим  архівом  виконано  415  запитів  із  соціально-правових  питань.