Комунальна установа
Іванківської селищної ради

''Трудовий архів''

Київська область

a

Звіт

Підсумки роботи архіву за 2013 рік


Станом на 01.01.2014 на території Іванківського району функціонує один Трудовий архів, який створений при районній  раді. Він має статус юридичної особи.
У  Трудовому  архіві  працює  3  штатних  працівника.
Трудовий архів знаходиться в одному приміщенні з архівним відділом Іванківської райдержадміністрації і має спільне архівосховище. Трудовий  архів  зберігає 3410 одиниць зберігання  з  особового  складу
У 2013 році  збільшено обсяг збереження документів з особового складу підприємств, установ, організацій, що ліквідувалися. У поточному році прийнято на збереження та упорядковано документи від:

  • комунального підприємства Іванківської районної ради « Іванківтепломережа»;
  • державного закладу «Іванківська внекатегорійна районна санітарно-епідеміологічна станція» МОЗ України; Прийнято на зберігання від архівного відділу Іванківської  райдержадміністрації документи з особового складу слідуючих установ,підприємств,організацій:
  • Чорнобильська районна рада;
  • Чорнобильська міська рада;
  • Відділ соціального забезпечення Чорнобильського району;
  • Чорнобильська контора « Заготзерно»;
  • Чорнобильська міжрайонна контора шовківництва « Міжрайшовк»;
  •  Іванківський районний промисловий комбінат( райпромкомбінат).

Працівники архіву постійно підвищують свій професійний рівень, вивчаючи нормативні документи, які регулюють роботу архівних установ. Директор  архіву, за попереднім місцем роботи, працювала заступником начальника управління Пенсійного фонду України в Іванківському районі, тому громадяни можуть,безпосередньо в архіві, отримати кваліфіковану консультацію, стосовно вигіднішого періоду заробітку для призначення пенсії,  первинних документів, необхідних для призначення пенсії інвалідам 1 категорії від заробітку отриманого за роботу в зоні відчуження та інші роз»яснення з питань пенсійного забезпечення.

Розгляд звернень громадян, запитів установ здійснюється компетентно та оперативно таким чином задовольняються їх соціально-правові законні інтереси. Протягом  2013  року  Трудовим  архівом  виконано  608  запитів  із  соціально-правових  питань.