Комунальна установа
Іванківської селищної ради

''Трудовий архів''

Київська область

a

Звіт

Підсумки роботи архіву за 2018 рік


       Основним із напрямків роботи архіву є опрацювання звернень громадян та надання їм відповідей. Звернення може бути, як на особистому прийомі так і по телефону, факсом, письмово або електронною поштою. Протягом 2018 року до архіву надійшло 580 звернень від фізичних та юридичних осіб. З них більшість осіб звернулися до архіву з письмовими запитами та були прийняті на особистому прийомі. Найбільш актуальними є запити соціально-правового характеру, стосовно видачі довідок про стаж та заробітну плату, а також підтвердження первинними документами участі в роботах по ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС у 1986-1990 рр.

      Відповідно до Закону України ,,  Про звернення громадян" відповіді на запити надаються архівом не пізніше 10 днів, або протягом 1-2 робочих днів, якщо на момент звернення заявника відпрацьовані всі попередні заяви. У разі , якщо відповідних документів в архіві не виявлено надається архівна довідка або негативна відповідь про відсутність документів.

     Справи зберігаються в архівних коробках, розміщених на металевих стелажах, загальною довжиною 256 метрів. Заповнення стелажних полиць документами на 98%. 

     Всього в архіві зберігається 7135 справ, які сформовані у 61 архівний фонд документів з особового складу ( крайні дати документів) 1943-2017 рр.

    Вхід в архівосховище опечатується, є охоронна сигналізація та цілодобове чергування Пожежної частини.

    Протягом 2018 року на архівне зберігання прийнято 814 справ які  упорядковані, опрацьовані відповідно до вимог і правил роботи архівних установ та зберігаються належним чином, документи ліквідованих організацій;

    - Державне спеціалізоване виробничо комплексне водоохоронне підприємство ,,  Чорнобильводексплуатація'' м.Чорнобиль Київської області

   - Державне науково-виробниче підприємство регіонального моніторингу навколишнього середовища і дозиметричного контролю ,,  ЧАДЕК'' м. Чорнобиль Київської області

   - Державний Чорнобильський науково-технічний центр міжнародних досліджень м. Чорнобиль Київської області.

    На протязі 2018 року було надано платних послуг на суму 31500 грн.

    З 2012 року функціонує сайт Іванківськогог Трудового архіву, на якому розміщено всю необхідну інформацію про роботу архіву, про облікові архівні фонди, крайні дати документів.

    Проведено ремонт 121 документа з паперовою основою, закартовано 814 архівних справ.

    Надано 216 консультацій громадянам по телефону, видано значну кількість ксерокопій документів.

    Особистий прийом проводиться керівником та працівниками архіву, щоденно відповідно до затвердженного наказом директора архіву порядку та графіку прийому громадян на 2018 рік.